dijous, 10 de novembre de 2016

Projecte "Els animals"

Durant aquests primers mesos, a 2n de Primària, hem fet un projecte sobre els animals per aprendre'n les seves curiositats i característiques.

Com ho hem fet?

Ens vam distribuïr en grups de 3 o 4 i ens va tocar un animal. A casa, amb ajuda dels pares i mares, vam buscar informació i fotografies sobre aquest animal i ho vam portar a l'escola.
El primer dia, vam posar la informació en comú amb la resta dels membres del nostre grup i vam arribar a unes conclusions. A partir d'aquí, vam decidir com volíem fer el mural: les fotos que posaríem, la informació més important que hi volíem plasmar, etc.
Ha estat un treball molt interessant perquè havíem de treballar cooperativament entre nosaltres i repartir-nos les feines.


Quan vam tenir el mural fet, vam sortir a exposar tot el que havíem après sobre el nostre animal a la resta dels companys de la classe. D'aquesta manera, ara tots sabem, per exemple, que encara que no ho sembli, el dofí és un mamífer! El pingüí és una au, i hem après moltes coses sobre el dragó de Komodo, un rèptil d'allò més interessant!

Aquest és el resultat del nostre treball!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada