dijous, 28 de desembre de 2017

Projecte Scrabble!

Durant aquest primer trimestre, els nens i nenes de 1r hem dut a terme el projecte: Scrabble!


Ens han ajudat els alumnes de 6è de Primària, que ens han fet de padrins de lectoescriptura.


El primer trimestre de 1r és el trimestre de la lectoescriptura: acabem de descobrir totes les lletres, aprenem a llegir i escriure-les bé, ja llegim i escrivim paraules... i en aquest procés ens han ajudat els nostres padrins de 6è.

Vam començar el primer dia per conèixer-nos bé padrí i fillol: què ens agrada fer, a què ens agrada jugar, quins llibres ens agraden més, quina lletra ens agrada, quines lletres té el nostre nom... i a partir d'aquest dia, hem estat formant paraules amb diferents lletres, hem après les normes del joc d'Scrabble, hem buscat paraules al diccionari per saber-ne el significat, hem jugat a l'Scrabble i fins i tot hem creat el nostre propi joc Scrabble!

A través d'aquest projecte, els nens i nenes de 1r hem anat assolint el procés de la lectoescriptura d'una manera diferent, lúdica i motivadora. Volem donar les gràcies als nostres padrins de 6è, que ens han ajudat molt i ens ho han preparat tot amb molta il·lusió! Esperem poder trobar-nos algun dia amb ells per seguir jugant a l'Scrabble!

A continuació us mostrem un recull de fotografies al llarg del projecte:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada