dijous, 22 de març de 2018

"Qui viu aquí?"

Els nens i nenes de 1r EP hem dut a terme el projecte de comprensió "Qui viu aquí?"


Amb aquest projecte hem treballat diferents conceptes com els habitatges, el carrer i el barri.


Tot va començar amb la visita de dues noies que ens van explicar que el seu avi tenia una maleta on guardava diferents records. Malauradament, l'avi havia perdut la memòria i no recordava res del que hi havia a la maleta. Vam decidir ajudar-les!

Durant aquest temps que ha durat el projecte, hem treballat amb diferents rutines i destreses de pensament, com "Veig - Penso - Em pregunto" (sobre els habitatges), "Compara i contrasta" (hem comparat una casa unifamiliar amb un bloc de pisos) o "Les parts i el tot" (on hem treballat els diferents espais d'un habitatge).

Fins i tot ens hem animat a dissenyar el plànol d'una casa!


A través de diferents vídeos i imatges també hem après els diferents elements que podem trobar al carrer i la varietat d'edificis i comerços que hi ha en un barri.

Hem acabat el nostre projecte fent un "Tomb pel barri", on hem pogut fotografiar tot el que havíem vist i après a la classe. Amb les fotografies hem fet un mural que hem penjat al passadís per tal que tothom el pugui veure.

Ah! I hem pogut dir a les noies que van venir el primer dia que el que hi ha dins la maleta són fotografies d'objectes que l'avi tenia a casa i carrers antics de Reus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada