dijous, 15 de desembre de 2016

Els nostres diorames

Els nens i nenes de 2n ja hem acabat el nostre projecte "Una aventura al zoo", un projecte on hem après moltes coses sobre diferents ecosistemes i els animals que hi viuen.


El producte final del nostre projecte ha estat l'elaboració d'un diorama, i ens agradaria explicar-vos com ho vam dur a terme.


Primer de tot, vam fer grups i, entre els membres del grup, vam decidir quin tipus d'ecosistema volíem representar, els materials que utilitzaríem, els animals i plantes que hi volíem posar... Vam tenir uns dies per poder preparar-ho tot i, finalment, ho vam portar a l'escola per a fer-ho en equip!

Capses per aquí, animals per allà, sorra per aquí i pintures més enllà... que bé ens ho vam passar muntant el nostre diorama!

Quan el vam tenir acabat, vam haver de pensar per què havíem escollit aquell ecosistema i deduir-ne les característiques: com són els animals que hi viuen, quins tipus de plantes hi ha, quin temps hi fa... Ho vam haver de pensar molt bé perquè, el proper dia, ens tocava ensenyar als nostres companys el nostre diorama i explicar-ho tot!Voleu veure com ens han quedat??
Xulos, oi?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada