diumenge, 10 de juny de 2018

Manyanet on tour! - Projecte de comprensió 1r EP

Durant aquest tercer trimestre, els nens i nenes de 1r EP hem dut a terme un projecte de comprensió que porta per nom: "Manyanet on tour!"

Amb aquest projecte, hem treballat els mitjans de transport, els itineraris i els viatges. A punt per les vacances!

El projecte va començar amb la visita d'en Roc, un treballador d'una agència de viatges que buscava noves idees per oferir als seus clients. El Roc ens va fer la proposta d'organitzar nous itineraris per poder-los presentar a la seva agència, i vam acceptar!

Així doncs, al llarg del curs hem après moltes coses sobre els mitjans de transport, els mitjans de comunicació, els itineraris, els díptics... tot mitjançant les intel·ligències múltiples i el treball cooperatiu. A més, hem utilitzat els iPads per buscar informació i tot!

També hem fet rutines de pensament sobre els mitjans de transport i comunicació i la destresa "Comparo i contrasto" entre una TV i un diari.

Finalment, amb tot el que hem après i amb l'ajuda dels nostres pares i mares, en grup hem preparat una destinació i un itinerari d'un viatge per poder presentar-li al Roc. La veritat és que han sortit molt bones idees! Li agradaran? Aquí us en deixem unes fotos i un vídeo.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada